GRATIS VERZENDING* (>€60)

De Kaascadeau Specialist van NL

Goudse topkwaliteit!

6 handige tips!

 

 

Online borrelen is anders. Echt anders.. Hoe creëer je de sfeer ‘alsof’ je toch tegenover elkaar zit met collega’s of vrienden? Wij hebben de code bij-na gekraakt (maar écht borrelen blijft leuker..). We geven je 6 tips om je digitale borrel een mega succes te maken. Cheers!!

Tip 1: Regel een lekkere online playlist

Veel websites adviseren om géén muziek af te spelen tijdens je digitale Thuiswerkborrel. Hoezo niet?! Zonder muziek is de digitale borrel een saaie bedoeling. Komt het gesprek al moeilijk op gang? Stiltes zijn dodelijk. Maar hoe regel ik het dan wel goed? Zorg ervoor dat iedereen individueel een playlist opzet. Zachtjes.. en als achtergrondmuziek. Deel je muziek niet met iedereen want dan versta je niemand meer.

Tip 2: Zorg voor entertainment tijdens je digitale borrel

Kijk dan eens naar tools als Sendsteps. Via deze simpele tool kun je heel makkelijk een mooie pubquiz maken.

Tip 3: Zorg dat iedereen wat te drinken heeft

Je collega’s hebben in tijden van Corona wat extra motivatie en waardering nodig. Thuis werken is soms zwaar. Via internet zijn er meerdere aanbieders van borrelboxen. Je kunt je collega’s verrassen maar je kunt er natuurlijk ook een zelf samenstellen. Zorg dan voor een drankje, wat hapjes en een gezellig kaartje. Via Gouds Kaashuis bestel je al vanaf €13,50 een borrelpakket voor je collega’s. Wij hebben keuze uit wijn Chardonnay, Merlot, Rosé. Diverse frisdranken van Exota of liever een non alcohol en ga je voor streecksapje? Zo kunnen we ieder pakket personaliseren!

Tip 4: Een goede voorbereiding is su-per belangrijk

Zorg dat iedereen voorbereid is, de juiste software heeft gedownload vóór de borrel. Voorzie de borrelaars van de juiste informatie: waar, wanneer, hoe en hoe laat. Gaat dit mis? Dan is de digitale borrel al een stuk minder gezellig. Kies ook voor goede software voor je digitale borrel. Je kunt het doen via: Google Hangouts, Slack of Zoom. En nee.. we worden hier niet voor betaald ?.

Tip 5: Bedenk een thema voor je digitale borrel

Laat collega’s hun best doen om hun thuiswerkplek aan te kleden met een thema. Laat ze creatief zijn en een beetje voorpret hebben. De eerste minuten zijn dan natuurlijk al direct leuk.

Tip 6: Wat heb je nodig voor een digitale borrel?

Het enige wat jij nog hoeft te doen is de puntjes op de i zetten. Zorg ervoor dat iedereen goed voorbereid is. Om misverstanden te voorkomen geef je alle borrelaars de juiste informatie: waar, wanneer en hoe laat is de borrel? Kies een platform uit voor online meetings (bijv. Google Hangouts, Slack of Zoom) en laat iedereen de juiste software downloaden. Vóórdat de borrel begint. Voor een gezellige sfeer is het belangrijk dat iedereen elkaar kan zien én horen. Vraag daarom aan je team of ze hun internetverbinding, camera en geluid willen checken.

Wij zijn jullie graag van dienst...

Vooral in deze bijzondere tijd is contact erg belangrijk. Wij helpen je graag op weg en adviseren waarnodig.

X