GRATIS VERZENDING* (>€60)

De Kaascadeau Specialist van NL

Goudse topkwaliteit!

Wie zijn wij

Deze leuke webwinkel is onderdeel van het Gouds Kaashuis de lekkerste en gezelligste kaas en delicatesse winkel middenin het historische centrum van Gouda.

In deze gezellige winkel vindt u uitsluitend boerenkaas uit de directe omgeving van Gouda. Iedere week trekt Maurice erop uit om voor u de beste kazen te selecteren en maakt hij zelf al jarenlang de lekkerste kaas in Waarder. Naast kwaliteitskazen uit het Groene Hart bieden zij ook een ruim assortiment aan buitenlandse specialiteitskazen. Gouda biedt nog veel meer dan alleen kaas; denk bijvoorbeeld aan stroopwafels, de bijbehorende likeur en Goudse bieren, gebrouwen naar authentiek recept. Sandra slaagt er iedere keer weer in om deze heerlijke producten samen te laten komen in een mooi pakket. Uiteraard kunt u inspiratie opdoen door lekker te struinen in de winkel waarna wij u helpen met een uniek en op maat gemaakt geschenk. Heeft u binnenkort wat te vieren? Wij maken voor u een royale plank met de lekkerste kazen en delicatessen. Wandel op uw gemak door onze website en ontdek wat
” het Gouds Kaashuis u te bieden heeft. Voor de echte beleving bent u van harte welkom in onze winkel midden in het gezellige oude centrum van Gouda.

Wat kunnen we?

Onze webshop is dé online kaas cadeau winkel en levert bijzondere Goudse en Hollandse kaas cadeaus aan u als huisconsument, aan u als horeca en aan u als bedrijf of instelling. U bent ook aan het goede adres voor het bestellen van heerlijke kaasplateaus in diverse prijs categorieën, wij hebben de mogelijkheid de plateaus bij u te bezorgen in de omgeving van Gouda.

X