GRATIS VERZENDING* (>€60)

De Kaascadeau Specialist van NL

Goudse topkwaliteit!

AL 10 JAAR ORIGINELE KAAS PAKKETTEN

Steeds meer bedrijven ontdekken Gouds Kaashuis om versproducten te laten verpakken in een relatiegeschenk of kerstpakket. Gouds Kaashuis is al meer dan tien jaar actief met deze originele pakketten en de markt groeit nog steeds. In de pakketten verwerken wij producten uit ons assortiment. Denk daarbij aan kaas, wijn, noten en de wereldberoemde stroopwafels.

U kunt bij ons heel makkelijk een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen in de webshop. Heeft u speciale wensen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel, bel ons of stuur een mail.

Al uw wensen kunnen worden meegenomen bij het maken van de pakketten. Mocht u uw eigen bedrijfsnaam graag terugzien in de pakketten is dit ook mogelijk. Enkele voorbeelden van pakketten

Europese multinationals, lokale ondernemingen, maar ook verenigingen en stichtingen bestelden afgelopen jaren bij Gouds Kaashuis kerstpakketten of relatiegeschenken voor werknemers, leden of partners. Als webshop zijn we laagdrempelig en hanteren we géén minimale besteleenheden of -waarde. De ruime keuze, flexibele service en snelle levering zorgen ervoor dat klanten jaarlijks tevreden terugkeren voor hun relatiegeschenken en kerstpakketten.

 

Leveringopties

Ons ruime assortiment biedt voor elk budget genoeg keuze. Wij bieden klanten verschillende leveropties.
Zo kunnen we de bestelling op één locatie leveren,
maar bieden we ook de mogelijkheid om de geschenken en cadeaus te verzenden naar alle individuele thuisadressen van werknemers, leden of partners.
In overleg kunnen de pakketten ook gepersonaliseerd worden met een aangeleverde boodschap of kaart.

X