GRATIS VERZENDING* (>€60)

De Kaascadeau Specialist van NL

Goudse topkwaliteit!

Bij Gouds Kaashuis kunt u onder andere heerlijke Goudse kaas aanschaffen voor de export. Naast Goudse kaas kunt u nog veel meer kaassoorten vinden in ons bedrijf voor export. Wij leveren onze producten in zowel binnen als buitenland. Het vervoer ervan is deels in onze eigen handen

Levering van kaas aan particulieren is slechts een deel van van wat het Gouds Kaashuis doet. Onze expertise ligt als kaas groothandel vooral bij de levering aan horeca, de voedingsindustrie en import en export van kaas. Of het nu om een paar dozen of een paar vrachtwagens gaat, bij ons zit u goed.

Voor de horeca

Heeft u een restaurant, bezorgservice of een bedrijf in voedingsmiddelen? Het Gouds Kaashuis komt graag bij u langs zodat u morgen nog geld kunt besparen op de inkoop van kaas. Een gesprek is geheel vrijblijvend.

We leveren dagelijks vers en gekoeld door heel Nederland. Omdat wij de kazen direct bij de bron inkopen kunnen wij enorm scherpe prijzen hanteren die u nergens anders vindt.

Vragen?

Wij hebben dagelijks aanvoer van verse kaas. Als u bijvoorbeeld Gouda kaas, Maasdam kaas of Edam kaas wilt inkopen dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Wij hebben alle kazen ter wereld op voorraad. Met onze moderne infrastructuur, goede service, klantgerichtheid en laagste prijzen zijn we de ideale partners voor uw import en export.

Dus als u op zoek bent naar een partner die Nederlandse kaas, voor de scherpste prijs over de hele wereld vervoert dan zit u goed bij de groothandel van het Gouds Kaashuis. Ons team spreekt Engels, Nederlands, Duits.

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld onze Goudse kaas of over onze export producten? Dan kunt u gerust contact met  Gouds Kaashuis opnemen door te mailen naar info@goudskaashuis.nl of te bellen naar het telefoonnummer +31(0) 182 – 507418.

 

X