GRATIS VERZENDING* (>€60)

De Kaascadeau Specialist van NL

Goudse topkwaliteit!

Bestellen en betalen

Hoe kan ik bestellen?
Kies uw product naar keuze, voeg het toe aan uw winkelwagen en reken af. Zodra u heeft afgerekend, ontvangt u van ons een bevestigingsmail van uw bestelling.
Op de dag van verzending ontvangt u een e-mail met een Track & Trace code. Hiermee kunt u uw pakket online volgen. Ook kunt u het geplande bezorgmoment wijzigen. Mocht u niet thuis zijn op het moment van afleveren, dan wordt het pakket bij uw buren afgegeven. Als uw buren niet thuis zijn, komt PostNL de volgende werkdag standaard nog een keer langs. Ook doet de bezorger een briefje in uw brievenbus na een eerste en tweede afleverpoging, waarmee u (eventueel) een andere bezorgafspraak kunt maken.

Ik heb geen bevestigingsmail gehad. Is mijn bestelling goed doorgekomen?
Als u uw bestelling heeft betaald en u de bevestigingspagina heeft bereikt, is uw bestelling doorgekomen. Soms kan het zijn dat u de bevestigingsmail iets later ontvangt of dat deze in uw spambox zit. Wilt u zeker weten of u deze ontvangen hebt, stuur dan even een e-mail naar info@goudskaashuis.nl. Dan controleren we het direct voor u.

Hoe kan ik betalen?
Via PayPal, iDEAL, Bancontact/Mister Cash, SOFORT Banking, creditcard of achteraf in onze winkel. Bedrijven kunnen op factuur bestellen. Bij grote aantallen kan een aanbetaling noodzakelijk zijn.

Hoe verwerken jullie betalingen?
De betalingen lopen via Mollie.nl, een van Nederlands beste internetkassa’s. Uw betaling wordt veilig afgehandeld via uw eigen bank. Op uw bankafschrift ziet u dat u de betaling aan Gouds Kaashuis heeft gedaan, inclusief het ordernummer en/of kenmerk. Bedrijven die bestellen op factuur ontvangen de factuur in PDF na verzenden.

X