GRATIS VERZENDING* (>€60)

De Kaascadeau Specialist van NL

Goudse topkwaliteit!

Dé kaaswinkel in Gouda

”de kaaswinkel midden in het historische centrum van Gouda”

Eigenaren Sandra en Maurice willen je graag kennis laten maken met de lekkerste Goudse boerenkazen uit de omgeving van Gouda. In de winkel vindt je kazen tussen de leeftijd van 1 maand en 6 jaar oud. De kazen worden zorgvuldig geselecteerd en gekeurd, hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit garanderen. Of u nu houdt van zacht en romig of op zoek naar bent naar een oude brokkelkaas, hier vindt u voor ieder wat wils.

Iedere vrijdag maakt Maurice nog steeds kaas op de kaasboerderij in Waarder, een boerendorp vlakbij Gouda. De kaas rijpt rijpt ruim 9 maanden bij ons op de plank voordat deze verkocht wordt in de winkel. Heeft de kaas wat langer nodig om op smaak te komen? Dan blijft de kaas nog even liggen in ons kaaspakhuis.

Als enige in Nederland verkopen wij uitsluitend échte Goudse boerenkaas. Deze kaas wordt nog steeds volgens de oude tradities op boerderijen rondom Gouda gemaakt. En die in tegenstelling tot fabriekskaas niet wordt gepasteuriseerd,  waardoor de authenthieke smaak behouden blijft. Wij kunnen garanderen dat er geen kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen worden toegevoegd aan de kazen, alle smaken zijn puur natuur.

Doordat er maar een beperkte productie van deze lekkere boerenkaas mogelijk is, wordt deze kaas niet geëxporteerd maar ligt, binnen uw handbereik, in onze winkel.
In onze winkel kunt staan verschillende bakjes met proefstukjes, wilt u meer informatie?  vraag het gerust!

Voor twee jaar op rij is onze kaas uitgeroepen tot de beste Goudse boerenkaas van Nederland, Maurice en Sandra vertellen u  hier graag meer over. U mag de winkel niet verlaten zonder deze twee bijzondere kazen geproefd te hebben! Gaat of bent u op reis? Wij kunnen uw aangekochte kazen vacuum verpakken.
Deze blijven dan 3 maanden houdbaar en kunnen op kamertemperatuur bewaard worden.

 Een fijne dag in Gouda!
Gouds Kaashuis

 

Een dagje Gouda!

handige links voor als u een dagje Gouda wilt plannen.

www.welkomingouda.nl – plan hier uw bezoek aan Gouda
https://cheesevalleyholland.com/ – Cheese Valley is een kleine, charmante streek van vier gemeenten.
De Stroopwafelexperience – Beleef de siroopwafel experience

X