GRATIS VERZENDING* (>€60)

De Kaascadeau Specialist van NL

Goudse topkwaliteit!

Geschenken

Onze stad is gewoon top, geen discussie. Bezoekers nemen die fijne herinnering graag mee naar huis, in tastbare vorm. Om thuis nog even na te genieten én om anderen daarin te laten delen. Ook terecht! Er worden zulke lekkere kazen en  delicatessen ontwikkeld in Gouda en omgeving. En die lokale, ambachtelijke producten zijn niet overal verkrijgbaar. Maar wel via de online webshop van Gouds Kaashuis.

Bent u op zoek naar een leuk cadeau, relatiegeschenk of kerstpakket?
Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van typisch Goudse pakketten tot een mooie selectie kazen met bijpassende wijn.
Kijk op onze webshop, of kom langs in de winkel om iets naar uw eigen wensen en budget samen te laten stellen.

Elk budget een passend geschenk!

Het Gouds Kaashuis verzorgt deze van delicatessenmand of kaasplank tot doordachte en
verantwoorde kerstpakketten voor uw personeel of relaties. Door uw personeel of relaties te verwennen, geeft u aan hen te koesteren, te willen bedanken voor hun inzet tijdens een hectische periode of nog belangrijker: u wilt hun inzet vragen voor de komende periode. Om zelf te genieten van deze Goudse lekkernijen, of om cadeau te doen stelt Gouds Kaashuis productpakketten samen. Klein, groot, of thematisch, cadeau-verpakt voor uw vrienden, zakenrelaties of personeel, wij denken graag met u mee over de inhoud en de vorm.

X