Gratis verzending vanaf €60,-

Veilig online betalen

Kaasgeschenk? Verander het afleveradres in check-out

Appelstroop (jonagold)

De Stroopstooker maakt als enige stropen van één enkel ras appels. Dit wordt mono cépage genoemd. Juist het gebruik van een enkel ras maakt de stroop zo uniek. Doorgaans worden fruitstropen van verschillende rassen gemaakt. De Stroopstooker kiest daar niet voor. Misschien niet de meest winstgevende optie, maar daar is het ons ook niet om te doen. Waarom dan wel? De Stroopstooker gaat voor de smaak in de breedste zin van het woord. Juist door het gebruiken van een enkel ras is de smaak van onze appel- of perenstroop uniek en herkenbaar.

2,00

ONZE KRACHT:

 

Top kwaliteit uit Gouda

 

 Bezoek ook onze fysieke winkel in Gouda!

 

Via de chat heb je direct contact met 1 van ons!

 

Cadeau voor iemand anders? Verander het afleveradres.

 

Lekker bij kaas!

Inhoud: 30 gram

Voor de appelstroop gebruiken we Jonagold en Schone van Boskoop. De appels komen rechtstreeks van de fruitteler uit de regio Meerssen. Dit past binnen ook onze visie wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Overigens heeft het nog een voordeel: niet alleen steunen we hiermee de lokale fruittelers, maar we ontzien het fruit omdat er nauwelijks transport nodig is.

Ontdek de variatie in de rijke, volle smaak van appelstroop. Wilt u meer weten of onze stroop bestellen? Neem gerust contact op!