Gratis verzending vanaf €60,-

Veilig online betalen

Kaasgeschenk? Verander het afleveradres in check-out

Gouds Blauw

Smaaksterkte

Gouds Blauw is een Nederlandse blauwschimmel roomkaas. De kaas is romig van smaak en de blauwschimmel is duidelijk aanwezig, maar zeker niet overheersend.Gecombineerd met een goed glas wijn of port, rolt de kaas als fluweel over uw tong.

Vanaf 5,95

ONZE KRACHT:

 

Top kwaliteit uit Gouda

 

 Bezoek ook onze fysieke winkel in Gouda!

 

Via de chat heb je direct contact met 1 van ons!

 

Cadeau voor iemand anders? Verander het afleveradres.

 

Leeftijd 4 Maanden

Land van herkomst Nederlandse koemelk

Boer Matthijs & Maaike

Houdbaarheid 9 - 10 weken

Melksoort Gethermiseerde koemelk

Allergenen Koemelk,ei

We zijn alweer de derde generatie die op deze plek boert. Samen met Matthijs’ vader Leendert zorgen we voor 100 roodbonte koeien. Die laten we zo veel mogelijk de wei in. Daar horen ze thuis! Doordat de koeien zo veel buiten lopen geven ze beste melk voor onze bijzondere kaas.

GOUDSE BLAUW KLAVER
Jarenlang hebben we Boeren Goudse gemaakt. We zijn begin 2015 overgestapt op Gouds Blauw, omdat we ons meer wilden onderscheiden met ons ambacht. Gelukkig konden we de receptuur van deze kaas overnemen, nadat hij een paar jaar van de markt was geweest. Wij hebben de kans gekregen hem nieuw leven in te blazen. Die hebben we met beide handen aangegrepen!

TROTS OP ONZE BLAUWADERKAAS Gouds Blauw is een toegankelijke kaas. We maken hem van onbehandelde melk. Dat vraagt veel van ons vak. Ook omdat de samenstelling van de melk per seizoen verandert. Maar dat vakmanschap proef je terug in zijn heerlijke milde smaak. Voor zover we weten is dit de enige blauwaderkaas van koemelk. Daar zijn we behoorlijk trots op!