Gratis verzending vanaf €60,-

Veilig online betalen

Kaasgeschenk? Verander het afleveradres in check-out

Geitenkaas Brandnetel

Smaaksterkte

Wat groene kruiden en knoflook al niet met een geitenkaas kunnen doen. Beleef deze lekkere smaaksensatie.

Vanaf 4,95

ONZE KRACHT:

 

Top kwaliteit uit Gouda

 

 Bezoek ook onze fysieke winkel in Gouda!

 

Via de chat heb je direct contact met 1 van ons!

 

Cadeau voor iemand anders? Verander het afleveradres.

 

Leeftijd 2 - 3 Maanden

Land van herkomst Nederland

Boer Klaver uit Winkel

Houdbaarheid 6 - 8 weken

Melksoort Gepasteuriseerde Geitenmelk

Allergenen Selderij, Geitenmelk, Ei

Eerste klasse geitenmelk van eigen bodem.
Aan de basis van de unieke milde smaak van onze geitenkaas ligt de beste geitenmelk die er te vinden is. Die eerste klasse melk is afkomstig van boerderijen uit het zuiden van het land. Hier hebben de witte geiten volop leefruimte en krijgen ze het hele jaar door een uitgebalanceerde voeding. Juist hierdoor is de melk ongekend romig van karakter, een perfecte basis voor uw kaas.

Echt natuurgerijpt
Naast de romige geitenmelk heeft de kaas haar karakter ook te danken aan de bijzondere receptuur. Hieraan is jarenlang gewerkt en het eindresultaat mag er zijn. De receptuur garandeert een heerlijk milde geitenkaas. En omdat Arina geitenkaas natuurgerijpt wordt op houten planken, kan de smaak zich ouderwets in alle rust ontwikkelen. En dat proeft u!

Beschermde Geografische aanduiding
bg_keurmerkIn 2015 heeft de Europese Commissie Hollandse geitenkaas bekroond met een Beschermde Geografische Aanduiding (BGA). Het bijzondere karakter van onze kazen is daarmee wettelijk beschermd.

Halfharde geitenkaas mag alleen ‘Hollands’ heten als deze gemaakt wordt van Hollandse melk van Hollandse geiten. Hollandse geitenkaas moet geproduceerd worden op een vastgelegde, traditionele wijze. De rijping mag alleen in Nederland plaatsvinden.

Sinds 2015 heeft Hollandse geitenkaas een beschermde status. Een bekroning op het jarenlange schaven aan een eeuwenoud productieproces, tot een kaas met ongekend mild karakter.