Gratis verzending vanaf €60,-

Veilig online betalen

Kaasgeschenk? Verander het afleveradres in check-out

Gouda Walnoot

Smaaksterkte

Goudse boeren-walnootkaas is een hele Hollandse kaas met echte stukjes walnoten.

Vanaf 4,97

ONZE KRACHT:

 

Top kwaliteit uit Gouda

 

 Bezoek ook onze fysieke winkel in Gouda!

 

Via de chat heb je direct contact met 1 van ons!

 

Cadeau voor iemand anders? Verander het afleveradres.

 

Leeftijd 12 - 14 weken

Land van herkomst Nederlandse koemelk

Boer Jan & Thera Kuiper, Alblasserwaard

Houdbaarheid 6 - 8 weken

Melksoort Rauwe koemelk

Allergenen Koemelk,ei,

Een hele boeren-walnoot kaas wordt op traditionele wijze bereid op de Kaas- en Zuivelboerderij van Jan en Thera Kuiper in de Alblasserwaard te Giessenburg.
De 250 koeien en 150 stuks jongvee worden het hele kaar door goed verzorgd. Hun motto is: ‘Wat je geeft, dat krijg je terug’. Goede verzorging en goed voer zorgen voor goede melk. En dus voor een uitstekende basis voor hun echte boerenkaas. Door toevoeging van fenegriek kruiden ontstaat een echte traditionele boeren kaas met de smaak van walnoten. Het kruid heeft noot eigenschappen die zorgen voor een intense smaakbeleving. Prikkel ook jouw smaakpapillen en bestel deze walnootkaas.

Kaasmaken bestaat eigenlijk uit twee belangrijke punten: het echte proces van kaasmaken en het werk wat er om heen zit. Thera neemt het eerste voor haar rekening en Jan is er voor het werk er om heen.
Jan weet hoe kaasmaken werkt, maar zou het niet kunnen. Dat laat hij graag aan Thera over. Zij heeft ook hun eigen unieke receptuur ontwikkeld. Benieuwd naar deze boerenkaas met stukjes walnoot?
Waar wacht je nog op en bestel vandaag!

Boeren kaas en hele boerenwalnootkaas kun je gemakkelijk 4 tot 8 weken (niet gesneden) bewaren. Toch liever de hele boeren walnootkaas in stukken gesneden? Geen probleem, ieder stuk boerenkaas wordt apart vacuüm verpakt. Een hele Hollandse boeren-walnootkaas is uitermate geschikt voor als je een feestje hebt. Maar ook als kaasgeschenk, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, scoort de hele boeren kaas uitstekend.