Gratis verzending vanaf €60,-

Veilig online betalen

Kaasgeschenk? Verander het afleveradres in check-out

Tapas Kaasset Mini

Verras je familie en vrienden met de lekkerste kaasplankjes met de Kaasset Amigo. Deze complete set bevat een beukenhouten serveerplank en drie Copenhagen mesjes. Met deze lichtgewicht, vaatwasserbestendige mesjes heb je een geschikt kaasmes voor elk type kaas.

27,95

ONZE KRACHT:

 

Top kwaliteit uit Gouda

 

 Bezoek ook onze fysieke winkel in Gouda!

 

Via de chat heb je direct contact met 1 van ons!

 

Cadeau voor iemand anders? Verander het afleveradres.

 

10 jaar garantie

Niet vaatwasser bestendig

Niet koelkast bestendig

Perfect voor kaasliefhebbers
Met deze set heb je alles in huis om van een heerlijk kaasplankje te genieten. De compacte, roestvrijstalen messen zijn zeer licht van gewicht en vaatwasserbestendig. Op de beukenhouten plank ziet elke kaas er nog smaakvoller uit. Een perfecte giftset voor echte cheese lovers.

Geschikt voor elk type kaas
Het mes met de gaten in het lemmet is geschikt voor zachtere kazen. Door de gaten blijft de kaas niet kleven. Prik half harde en harde kaas aan het mes met de gevorkte punt. Zo rijk je iemand het stukje kaas aan, zonder er met je handen aan te zitten. Zeer harde kaas breek je eenvoudig af met het mes met de scherpe punt.

Beukenhouten plank
De serveerplank uit deze set is gemaakt van beukenhout. Was de plank na gebruik even met de hand af en laat hem rechtop drogen. Spray de serveerplank maandelijks in met Boska Plankolie; dit beschermt hem tegen vlekken, geurtjes en splijten. Op deze manier heb je nog jarenlang plezier van deze set.