Gratis verzending vanaf €60,-

Veilig online betalen

Kaasgeschenk? Verander het afleveradres in check-out

Bierkaas Maallust

Smaaksterkte

Deze bierkaas is gemaakt van tripelbier van brouwerij Maallust, een stevig gehopt, volmoutig bier met 9% alcohol. Dit streekporduct wordt ambachtelijk gemaakt bij Kaaslust in Veenhuizen.

Vanaf 5,95

ONZE KRACHT:

 

Top kwaliteit uit Gouda

 

 Bezoek ook onze fysieke winkel in Gouda!

 

Via de chat heb je direct contact met 1 van ons!

 

Cadeau voor iemand anders? Verander het afleveradres.

 

Leeftijd 12 - 14 weken

Land van herkomst Nederlandse koemelk

Boer Kaasmakerijk Maallust in Veenhuizen

Houdbaarheid 8 - 10 weken

Melksoort Gethermiseerde koemelk

Allergenen Koemelk,ei,

Alle kazen van Kaaslust worden gemaakt in de oude zuivelfabriek van Veenhuizen. De melk die zij voor de kaas gebruiken komt zoveel mogelijk uit de regio. Ze gebruiken ook alleen 100% weidemelk. De reden hiervoor is dat zij het belangrijk vinden dat de dieren die ons de melk geven een zo aangenaam mogelijk leven leiden. Door de melk uit de regio te gebruiken ondersteunen wij de boeren in onze omgeving maar houden wij de voetprint ook zo klein mogelijk. Mede hierdoor wordt een steeds groter deel van onze kaas biologisch.

De Tripel Bierkaas is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen de bierbrouwerij van Maallust en de kaasmakerij van Kaaslust.

Bierkaas is een jonge kaas met een stevige iets fruitige biersmaak. Zij is gemaakt met Tripelbier van Brouwerij Maallust. Tripelbier is een stevig gehopt volmoutig bier met 9% alcohol.